In mijn gedachten ben jij….

Vanaf vandaag – Rob de Nijs

3 gedachten over “In mijn gedachten ben jij….

  1. Ik heb het herinneringsdoosje weggegeven als cadeau omdat ik niet goed wist wat ik voor diegene kon doen. Ze vertelde me dat het haar heel goed heeft gedaan om samen met haar familie op deze manier een gesprek aan te gaan. Er kwamen mooie verhalen los over haar man, die voor haar heel waardevol waren. Ik ben blij dat ik haar hiermee een klein beetje heb kunnen helpen .

  2. Bij ons in de familie is het heel moeilijk om het gesprek aan te gaan over de geliefde die ons hebben verlaten.
    Gelukkig was daar ”To remember me” dankzij dit cadeau worden ongemakkelijke openingen makkelijk en komen er veel tranen van mooie herinneringen los.

    Erg blij dat dit bestaat!

    Dank je wel <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *